Cursuri inot copii LCD -04

Ofera-i copilului tau un curs de inot si va fi fericit!

Oferă-i copilului tău cadoul distracției acvatice și al înotului la o vârstă fragedă. Stropiturile și bălăceala în apă , cântecele, jocurile și abilitățile introductive de înot vor face copilul să se simtă confortabil și fericit în apă. Fiecare nivel este construit în funcție de nivelul și vârstă fiecărui copil, ceea ce face că lecțiile să fie atractive și distractive. Instructorul folosește tehnici de predare progresive adaptate fiecărui copil și oferă feedback constant și încurajare.

Părinții pot vedea copiii la cursuri în funcție de locația aleasă .

Cu ajutorul cursurilor de înot îți vei ajută copilul să-și dezvolte un stil de viață sănătos prin înot. Copilul dvs. va învăța să înoate și să rămână în siguranță într-un mediu distractiv care promovează un bun personal și sărbătorește succesul individual.

Toate etapele prin care va trece alături de antrenorii noștri permit o progresie solidă. Copiii învață mișcări competitive și de supraviețuire și își construiesc distanța și viteză , concentrându- se în același timp pe luarea unor decizii sigure în apă,  și pe margine.

În fiecare etapă , participanții sunt evaluați pe baza criteriilor de performanță și a progresului la nivelul următor odată ce toate criteriile au fost finalizate cu succes.

Cursuri inot copii

La cursurile de inot pentru copii, urmarim ca fiecare copil sa vina cu drag la bazin. In primele ore invatam niste lucruri simple, respiratia acvatica, exercitii de coordonare, miscarile de brate si de picioare. Avem in vedere ca fiecare copil este unic in felul lui, avand un ritm propriu de a invata. Copiii vor fi incurajati si sustinuti de antrenori.

Cursuri inot copii LCD CLUB
Cursuri inot copii LCD CLUB

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top