Cursuri inot copii LCD - 35

Motivatia de a inota, de a face sport!

Motivația este foarte importantă pentru a putea continua să faci sport in fiecare zi.

De cele mai multe ori, zicem că o să ne apucăm de mâine si de fiecare dată când ne trezim este azi.

Un curs de inot cu un profesor vă poate ajuta să vă găsiți motivația de a merge mai departe. Vă poate creea programe adaptate pentru fiecare, iar atunci când nu mai puteți,  vă poate motiva să mergeți mai departe.

Foarte multi dintre noi stim cat este de important sa facem miscare, totusi ajungem la bazin cand constatam ca am luat cateva kilograme in plus sau la recomandarea medicului. Este mai bine sa prevenim aceste aspecte nedorite, iar efectele nu vor lipsi sa apara. Inotul ajuta la corectarea pozitiei spatelui dupa o zi intreaga de stat la birou, in fata calculatorului.
Este o foarte buna metoda de socializare.
Pentru persoanele care au diferite afectiuni, exercitiile facute in apa sunt mult mai usor de efectuat si mult mai putin dureroase.

Sportul înseamnă sănătate. Făcând sport, puteți să slăbiți, sa va tonifiati musculatura si va veti simti mai bine. Ca sa slabiti este nevoie sa practicati mai mult timp un sport, de o dieta corespunzatoare si de multa munca.  Cand v-ati ingrasat, nu v-ati ingrasat peste noapte, ci in timp! Incepand de la doua sau trei antrenamente de inot pe saptamana, treptat veti putea sa ajungeti sa inotati mai mult, in functie de obiectivele propuse. Puteti sa porniti de la a inota o anumita distanta (400m sau 500m) sau un anumit interval de timp (5-10 min. inot continuu). Progresand puteti sa urmariti sa inotati o anumita distanta intr-un interval de timp cat mai scurt ( ex. 500m. in 10 min.).  Nu exista aceeasi reteta pentru toata lumea pentru a slabi, de aceea creem programe individualizate, în funcție de nivelul fiecărui cursant. Anumite persoane pot sa slabeasca mai repede pentru ca au arderile mai rapide, iar altele mai greu, facand sport mai mult. Rezultatele nu or sa intarzie sa apara.

Scroll to Top