Cursuri inot copii LCD -26

Inotul este un sport ce poate fi practicat de toata familia!

Copiii sunt pentru noi o speranta, o mandrie, un motiv de a trai. Ii iubim neconditionat si muncim cu forte nebanuite pentru a-i proteja si a le oferi stabilitate. Vrem sa-i vedem mari, sanatosi si inteligenti, dezvoltati armonios, curajosi, independenti si siguri pe fortele lor. Inotul este sportul care le-ar putea crea in mare parte, toate aceste calitati si in plus, le-ar corecta pozitia, le-ar creste imunitatea si le-ar dezvolta capacitatea pulmonara. Le-ar dezvolta spiritul competitiv, ar deveni mai disciplinati si mai curajosi si in acelasi timp ar invata sa se autoaprecieze si sa se autodepaseasca.

Acestea ar fi doar cateva din beneficiile inotului. Cel mai important lucru, poate fi practicat in tot timpul anului. Sport se face tot anul, nu doar doua saptamani vara si doua primăvara! Daca incep sa practice de mici inotul, ajung sa aiba o foarte buna coordonare. In tot acest timp, s-ar distra si ar invata ce este un colectiv unit. Dar pe masura ce ei cresc, am vrea ca si ei sa se mandreasca cu noi.

Ne-am dori sa tinem pasul cu ei, sa avem energie, sa fim sanatosi si sa ne simtim bine in pielea noastra. Ne-am dori sa avem lucruri in comun cu ei si nimic nu este mai potrivit, ca dumneavoastra, parintii, sa va faceti un pic de timp pentru a practica acest sport. Este singurul sport care nu are contraindicatii si nici nu impune, limita de varsta.Pe mame, le-ar ajuta sa revina si chiar sa aiba o forma fizica de invidiat, poate chiar mai buna decat inainte de sarcina, iar tatii si-ar recapata rapid forma fizica, fara eforturile de la sala de forta, iar copilul s-ar simti protejat si in familie. Antrenorul este cel care face ca totul sa se lege si sa devina o realitate. Explica, demonstreaza, corecteaza si coordoneaza intreaga activitate.

Scroll to Top