Cursuri inot copii LCD -02

Cursuri inot la scoala de inot LCD Club

Când cineva învață să înoate, deblochează o experiență nouă în viață. Lecțiile de înot fac concediile mai frumoase, te ajută să profiți din plin de beneficiile acestui sport indiferent de vârstă pe care o ai și nu în ultimul rând te pot ajuta să ieși cu bine dintr -o situație mai puțin dorită. Toți profesorii de la școala noastră de înot sunt certificați, experimentați și pasionați de a învăța oamenii de toate vârstele să înoate în siguranța.

De asemenea, credem că înotul este o abilitate necesară în viață și dorim că dezvoltarea acestei abilități să fie cât mai confortabilă și convenabilă posibil. Fiecare aspect al experienței LCD club în locațiile noastre este conceput pentru a debloca bucuria înotului, inclusiv lecțiile de înot ținute în bazine cu apă caldă, clase mici și un proces de înregistrare și achiziționare a abonamentului rapid și fără probleme.

Cu atâtea variante de locații, cluburi și antrenori pentru lecțiile de înot, înțelegem că aveți multe variante de cluburi atunci când alegeți unde și cum să învățați. Cu un profesor potrivit din cadrul clubului nostru, cu un curriculum dovedit și o atenție individualizată, suntem siguri că copilul dvs. va descoperi în curând magia înotului.

Cursuri inot copii

La cursurile de inot pentru copii, urmarim ca fiecare copil sa vina cu drag la bazin. In primele ore invatam niste lucruri simple, respiratia acvatica, exercitii de coordonare, miscarile de brate si de picioare. Avem in vedere ca fiecare copil este unic in felul lui, avand un ritm propriu de a invata. Copiii vor fi incurajati si sustinuti de antrenori.

Cursuri inot copii LCD CLUB
Cursuri inot copii LCD CLUB

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top