Cel mai simplu curs de inot

Daca ati ajuns aici , vreau sa va spun ca sunteti pe maini bune. Nu vreau sa ne credeti pe cuvant, puteti sa veniti sa ne urmariti in timpul cursului, la una dintre locatiile noastre sau puteti sa incercati sa faceti o ora sa va convingeti.
Atat copiii cat si adultii cu care am lucrat, au ajuns sa iubeasca inotul. Fiecare este unic in felul lui, de aceea noi creem programe speciale pentru fiecare in parte. Am elaborat cel mai simplu curs de inot pentru copii si adulti, tinand cont de nivelul fiecaruia. Am descompus fiecare procedeu, in exercitii cat mai simple.
Este bine de stiut : Nici un sport nu se invata peste noapte!
Pentru a invata sa inoti corect, este nevoie de mai mult de un ciclu de opt sau 12 sedinte. In primele ore invatam respiratia acvatica, miscarea de picioare si de brate. Ne deplasam prin apa cu diferite obiecte ajutatoare  (colaci, plute, aripioare, etc.). Invatam sa facem pluta pe piept si pe spate.
Pentru a inota corect este bine sa existe o continuitate si sa urmati un program facut de un antrenor. Orice lucru bine facut necesita timp. Exersand veti reusi.
Urmand acesti pasi simpli, o sa ajungeti sa inotati foarte corect, cu un consum scazut de energie.

Va dorim success!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top