Bazin inot Bery

Bazin inot Bery

Inotul este un sport extraordinar, cu numeroase beneficii pentru sanatate si pentru mentinerea unei forme fizice deosebite. Inotul dezvolta capacitatea pulmonara, imbunatateste mobilitatea articulațiilor, tonifiaza musculatura, arde grasimile, asigura sanatatea sistemului circulator, genereaza o stare psihica de bine.
Practicarea lui regulata este recomandata tuturor adultilor si copiilor și este o modalitate excelenta de a ne petrece activ timpul liber. Cu totii ar trebui sa ne gandim sa mergem cat mai frecvent la un bazin de inot!
De ce sa alegem acest bazin inot Bery?
Primul lucru care ne vine in minte atunci cand vrem sa alegem un bazin de inot este acela de a gasi unul care sa ne ofere cele mai bune conditii de igiena si de antrenament. Dorim sa beneficiem de cele mai bune servicii si de o amenajare cat mai adecvata pentru practicarea acestui tip de sport. Ambianta, vestiarele, aerul din spatiul bazinului de inot, calitatea apei sunt aspecte pe care trebuie sa le urmarim de fiecare data in decizia noastra. Cu cat toate aceste caracteristici sunt mai aproape de nevoia noastra de confort, cu atat ne vom simti mai bine si vom reveni cu mai mare drag la sedintele de antrenament sau pentru agrement.
Acest bazin inot Bery ofera cele mai bune conditii pentru practicarea inotului. O parte dintre facilitatile oferite sunt: piscina semiolimpica, apa incalzita, instalatie de climatizare pentru un aer respirabil. Exista grupuri sanitare, vestiare si dusuri separate atat langa piscina, cat si intr-o zona amenajata in acest sens. Parinti au si ei un loc special in care ii pot astepta si urmari pe cei mici.
Un alt aspect extrem de important pentru a reveni cu drag la acest bazin inot Bery este cel legat de pregatirea si experienta antrenorilor. Felul in care inteleg sa initieze fiecare cursant si sa aiba grija de particularitatile de personalitate și pregatire este cu totul remarcabil. Copiii si adultii inscrisi la cursurile disponibile vor astepta cu nerabdare urmatoarea sedinta. Fara dedicarea si rabdarea lor demersul ar fi unul mult mai anevoios.
Pentru a va convinge de calitatea serviciilor nu ezitati sa faceti o vizita!

Ce are special acest bazin Bery Bucuresti?

Acest bazin de inot este unul care asigura conditii de antrenament si de agrement deosebite. A fost conceput special pentru a veni in intampinarea nevoii de confort si calitate ale clientilor actuali. Este situat intr-o zona usor accesibila in care puteti ajunge foarte usor atat cu masina personala, cat si cu mijloacele de transport in comun.
PretulAcest bazin Bery Bucuresti este un bazin semiolimpic de 25 de m, cu o latime de 6 m. De obicei pe un culoar se desfasoara orele de initiere si pe cel de-al doilea inoata persoanele care vin la inot de agrement. Adancimea bazinului este suficient de mica pentru a-i ajuta pe cei mici sa prinda curaj si destul de mare pentru a-i face pe adulti sa se simta in largul lor. Aceasta creste progresiv, pornind de la 1.35 m intr-o parte si ajungand pana la 1.65 m in cealalta parte.
Printre facilitati mentionam, vestiare separate pentru barbati si femei, grupuri sanitare si dusuri pentru fiecare categorie, atat la vestiare, cat si in bazin. Temperatura apei din bazin este foarte placuta, fiind cuprinsa intre 28-30°C.
Trebuie mentionat faptul ca acest bazin este unul foate curat. Curatarea apei se face prin doua sisteme automate de filtrare si tratare. Bazinul dispune de asemenea si de trei pompe contracurent, care pot masa si pot aminti de valurile marii. Ambientul placut este completat de existenta unor proiectoarele subacvatice.
Deoarece, datorita aburului, in spatiul din jurul unei piscine aerul poate deveni greu de suportat, calitatea lui este controlata printr-o instalatie de climatizare, adaptata, performanta și de ultima generatie. Astfel temperatura aerului va fi cuprinsa mereu intre 30-32°C.
In caz de pana de curent, situatia poate fi remediata imediat prin punerea in functiune a unui generator propriu, care va asigura energia necesara pentru functionarea corespunzatoare a tuturor instalatiilor de iluminat.
Cei care au conceput acest spatiu nu i-au uitat nici pe insotitorii celor mici. Acestia dispun de un loc confortabil de asteptare, de unde ii pot vedea in direct pe copii, prin intermediul unui sistem video.

Ce au special aceste cursuri inot Bery?

Cursurile organizate de Initiereinot.com la bazinul de inot Bery se adreseaza in egala masura adultilor si copiilor. Există cursuri de initiere pentru toate categoriile. Cei mici pot incepe de la varsta de 2 ani, adolescentii pot veni oricand, iar adultii sunt bineveniti si ei, atat pentru a invata sa inoate, cat si pentru agrement.
Instructorii si toti cei implicati in aceste cursuri vor avea experienta necesara pentru a-i ajuta pe toti participantii sa-si invinga teama de apa si sa invete diverse stiluri de a inota. Scopul este acela de a avea rabdarea si hotararea de ajunge sa practice cu incredere toate cele 4 stiluri de inot fundamentale. Acestea sunt:
1. Bras sau Broscuta care este un stil de inceput, preferat de cei aflati la cursurile de initiere. Acest tip de inot este simplu de executat si este cel mai bun start pentru a va ajuta in depasirea fricii de apa si pentru a învata controlul respiratiei. Este un tip de inot placut si relaxant, apreciat deopotriva de cei mici, dar si de catre adulti.
2. Crawl sau Stilul liber este un stil care necesita ceva experienta, mai multa forta si antrenament. Este o modalitate de a inota mai solicitanta si mai rapida. Acest stil presupune sa stim cum sa ne controlam eficient respiratia si sa fi dobandit deja forta fizica necesara unui ritm de inot mai sustinut.
3. Fluture este un stil pentru avansati, chiar pentru profesionisti. Presupune multe ore de antrenament si coordonarea eficienta a respiratiei si miscarilor. Este un stil de inot mai dificil și deosebit de frumos, oferind un adevarat spectacol privitorului. La performantele acestui stil se ajunge dupa multe sedinte si zile petrecute la bazin.
4. Spate este un stil de inot care, asa cum spune si numele, se practica pe spate. El poate fi adoptat doar dupa ce ati capatat ceva experienta si va puteti orienta foarte bine pe directia culoarului de inot. Este o metoda eleganta, placuta, antrenanta si relaxanta de inot.

De ce sa alegem cursuri inot Bery?

Inotul este un sport total, pe care ar trebui sa-l practicam cu drag cu totii. El este o modalitate excelenta de a-i ajuta pe cei mici sa se dezvolte armonios, sa-si invinga teama de apa si sa-si consume in mod eficient energia. Beneficiile psihice si fizice ale inotului sunt multiple. Printre acestea mentionam:
• Previne riscul de obezitate
• Stimuleaza circulatia sangelui
• Contribuie la dezvolta masei musculare
• Duce la dezvoltarea capacitatii pulmonare
• Ameliorează starea celor care sufera de anumite afectiuni respiratorii
• Contribuie la corectarea anumitor probleme legate de deformarea coloanei vertebrale, asigurand o tinuta dreapta si frumoasa
• Consumul eficient de energie ii va ajuta pe cei mici sa fie mai calmi si mai linistiti, asigurand o stare emotionala mult mai buna
• Veti constata ca acestia se vor concentra mai bine si vor fi mai atenti
• Copiii se vor simti mult mai relaxati
• Cei mici vor putea interactiona cu alti copii de varsta lor si vor deveni mai sociabili
• Vor invata sa asculte si sa respecte indicatii si reguli
• Prin aprecierile si incurajarile primite, vor avea o stimă de sine mult mai buna si un comportament mult mai echilibrat.
Asadar acest sport este excelent pentru a le asigura celor mici o sanatate fizica si psihica foarte buna de la varse foarte mici. Cu cat antrenamentul incepe mai devreme, cu atat beneficiile vor fi mai importante in timp.
Va asteptam la cursurile de initiere care se adreseaza copiilor cu varste de la 2 ani!
Sunt multe persoane care isi doresc sa inoate sau sa isi perfectioneze modalitatea de a respira sau de a practica anumite stiluri de inot. In plus inotul este si o modalitate excelenta de a ne mentine in forma, un sport placut si relaxant. De aceea nu este niciodata prea tarziu pentru a ne inscrie chiar si la cursuri de inot pentru adulti.
Iata care sunt beneficiile fizice si psihice aduse adultilor de practicarea acestui sport:
• Este o modalitate excelena de a tine sub control masa corporala si de a avea mereu o forma fizica demna de apreciat
• Creste capacitatea pulmonara si asigura o mai buna rezistenta a organismului la efort si la imbolnaviri
• Imbunatateste mobilitatea articulatiilor
• Contribuie la tonifierea si dezvoltarea masei musculare
• Accelereaza metabolismul si ajuta la arderea grasimilor
• Contribuie la corectarea pozitiei spatelui si la ameliorarea anumitor probleme de colonă vertebrala
• Imbunatateste ritmul cardiac si sanatatea sistemului circulator
• Creierul va fi mult mai bine oxigenat
• Reduce stresul, genereaza o stare de bine si va va face sa va simtiti mult mai increzatori in fortele proprii.
Acestea sunt doar o parte din multiplele beneficii pe care le implica practicarea acestui sport. Daca stam sa analizam toate aceste aspecte vom gasi imediat justificarea pentru a alege aceasta modalitate de a ne mentine forma fizica si sanatatea.
Cu totii avem de castigat din practicarea inotului, fie ca antrenament, fie de agrement. Alegand să facem acest sport cat mai des posibil ne vom bucura de numeroase avantaje, atat pe termen scurt, cat și pe termen lung. Nu ar trebui sa mai stam nicio clipa pe ganduri, ci sa actionam imediat in vedere mentinerii sanatatii noastre. In plus aceste cursurile initiere inot Bery sunt intotdeauna o modalitate placuta de a ne recrea si de a petrece in mod util timpul liber.
De ce sa alegem bazinul Bery?
Motivele invocate anterior sunt suficient de convingatoare pentru a ne determina sa facem un pas importatant in a decide sa alegem un bazin de inot sau cursurile de initiere inot organizate la bazinul Bery.
Aici vom avea parte de cele mai bune conditii pentru a practica si a reveni cu drag la fiecare noua sedinta. Printre avantaje mentionam:
• o piscina semiolimpica
• apa incalzită
• conditii de igiena impecabila
• instalatie de climatizare performanta
• grupuri sanitare langa bazin
• vestiare separate
• loc de asteptare pentu parinti
• cursuri pe categorii de varsta, de la 2 ani si pentru adulti
• instructori cu experienta si dedicati
• abonamente avantajoase.
Pentru mai multe detalii si pentru a achizitiona un abonament nu ezitati sa ne contactati!

Scroll to Top